Alarmcentralen                    Tlf. 112

Politi                                            Tlf. 114

Gandrup Lægeklinik           Tlf. 98259700         Vis på Kort

Tandlægerne Gandrup       Tlf. 98259250         Vis på Kort

Find nærmeste Hjertestarter                                 Her

Dagpleje     Tlf. 99823100         Læs mere           Her

Børnehave  Tlf. 99311411        Læs mere           Her      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For to år siden stod Borgergade 39, som en forladt adresse midt i Gandrup. Tirsdag 29. november 2016 genopstod det gamle rådhus officielt som Gandrup Sundheds- og Foreningshus. Huset bliver fyldt med liv i store dele af døgnet og styrker den lokale optimisme.


Sundhedsdelen rummer i dag:

Gandrup Lægeklinik                                             laegerne@9362.dk

Sygepleje, Nord + Sygeplejeklinik                GREB-aeh@aalborg.dk (Grethe Beck – leder)

Sundhedscentret                                                    vibeke.kraemmergaard@aalborg.dk (Vibeke Kræmmergaard – leder)

Sundhedsplejen                                                       GN-fb@aalborg.dk (Ulla Nordtorp – leder)

Foreningsdelen rummer i dag:

Hals Arkiv                            arkiv@halshistorie.dk  (Formand Tove Michelsen)

Hals Lokal TV                     snilderas@gmail.com  (Kontaktperson Alex  Rasmussen)

Vævekredsen                     mettesvanborg@mail.com  (Formand Mette Svanborg)

Hals Sangkor                       Find os på Facebook her:

De Kreative i gl. Hals Kommune       julia89michaelsen@gmail.com (Formand Julia Michaelsen)

Dejlige lyse Mødelokaler i flere størrelser....  Book her:

 

-    Jeg er virkelig glad for at se, hvordan det gamle rådhus på Borgergade 39 har fået nyt liv. Sundheds- og foreningshuset bliver uden tvivl en kæmpe gevinst for lokalområdet, siger borgmester Thomas Kastrup-Larsen og fortsætter:
-    Vi har fået skabt et dynamisk og alsidigt hus med masser af muligheder. Mange af kommunens sundhedstilbud rykker nu tætter på borgerne i Gandrup og omegn, og det er jeg rigtig glad for. Udvikling skal ikke kun være noget, der foregår i Aalborg midtby.

Fokus på både den fysiske og mentale sundhed
Det har krævet godt og intenst samarbejde mellem mange aktører for at få kabalen med sundhedstilbuddene og foreninger til at gå op. Målet er at skabe et miljø, hvor de sundhedsfaglige beboere i huset samarbejder på tværs, og samtidigt skaber synergier med foreningslivet.
-    Med Gandrup Sundheds- og Foreningshus skaber vi et tilbud, hvor der arbejdes med både det fysiske helbred og den mentale sundhed. Både den sundhedsfaglige del og foreningsdelen bliver stærkt repræsenteret. Jeg er stolt af, at vi i Aalborg Kommune går lidt imod strømmen og dyrker sundheden tættest muligt på borgerne, hvor man nu i Gandrup kan tage til sin praktiserende læge og efterfølgende blive henvist til et rehabiliteringstilbud ved nabodøren – det skaber altså både nærhed og tryghed for mange borgere, siger Mads Duedahl, rådmand i Sundheds- og Kulturforvaltningen i Aalborg Kommune.

Fra ingenmandsland til centralt mødested
For to år siden var det forladte Gandrup Rådhus en adresse med den bedste placering midt i byen, men nu bliver det et hus med liv i og symbol for en lokal optimisme:
-    Vi har armene helt oppe over hovedet herude, man kan mærke en let eufori i hele byen, fordi det store hus midt i byen nu kommer til at summe af liv – endda det meste af døgnet. Jeg er sikker på, at det bliver et løft til byen og får en afsmittende effekt også på lokalområdet. Med både sundhedshus og en styrket foreningsdel, så håber og ønsker vi, at vi får besøg fra hele oplandet, siger Arne Jacobsen, formand for Gandrup Samråd.