Alarmcentralen                    Tlf. 112

Politi                                            Tlf. 114

Gandrup Lægeklinik           Tlf. 98259700         Vis på Kort

Tandlægerne Gandrup       Tlf. 98259250         Vis på Kort

Find nærmeste Hjertestarter                                 Her

Dagpleje     Tlf. 99823100         Læs mere           Her

Børnehave  Tlf. 99311411        Læs mere           Her      

 

 

Om Gandrup Tennisklub

Klubben

Gandrup Tennisklub er oprettet i 1987 og med sine nu godt 80 medlemmer, sporer klubben en pæn stigende interesse for tennisspillet. Med sine godt 80 medlemmer er klubben den største tennisklub i det sydøstlige Vendsyssel.

Der spilles på klubbens 2 rødgrusbaner.

Der er derfor garanti for masser af spilletid for klubbens medlemmer, som ved at købe en nøgle der koster 100 kr (depositum). har fri adgang til klubbens tennisanlæg. Dermed kan klubbens medlemmer spille når de har lyst, medmindre banerne er reserveret til træning, kampe eller af andre medlemmer.

Sæsonen

Sæsonen starter næsten hvert år i april, som oftest med standerhejsning omkring påske. Sæsonstarten er dog afhængig af vejret og banernes tilstand, er der godt vejr i februar, marts, april indledes sæsonen allerede i starten af april, er der dårligt vejr, bliver det i starten af maj.

Fra ca. 1. maj - ca. 1. juli er der tennistræning og der spilles turneringer.

I juli ligger træning og turneringer stille, men der er stadig mulighed for på egen hånd at benytte banerne.

Fra ca. 1 august - ca. 1 oktober er der igen tennistræning og turneringer.

De fleste tennisspillere slutter sæsonen i oktober, da der på denne årstid normalt er blevet rimeligt koldt og flere er begyndt på indendørs idræt.

Aktiviteter

Generalforsamling
Generalforsamling er årets første aktivitet og afholdes altid i marts måned.  På generalforsamling gennemgåes formalia og den kommende sæson planlægges.

Standerhejsning
Sæsonen indledes altid med standerhejsning i april måned. Til standerhejsning er der bl. a. mulighed for at få et spil tennis, og der serveres røde pølser.

Tennistræning og Holdturneringer gennemføres efter behov.
Træning for ungdomsspillere er i år onsdage kl. 16 (kontakt evt. Svend Grønning).

 

Tennisanlægget

Klubhuset
Gandrup Tennisklub har eget klubhus lige op ad banerne. Klubhuset bruges til fest, ly fra regn, opbevaring af udstyr, m.m. Der er ingen omklædningsrum, men klubben har mulighed for at låne Gandrup Sportsklubs omklædningsrum i forbindelse med træning og kampe (beliggende 50 m fra tennisanlægget).

Rødgrusbanerne
Klubben råder over 2 rødgrusbaner. Rødgrusbanen er for mange spillere den foretrukne bane, da spillet på dette underlag går langsommere, og da det pga. banens farve er lettere at se linjerne. Ulemperne er at banen kræver en del vedligeholdelse før og efter hver gang, der har været spillet på den.  Sæsonen på rødgrusbanen er fra ca. 1. maj til normalt engang sidst i oktober, når frost og regn har gjort banen for blød til at spille på.

Slåmuren
Slåmuren kræver ikke medlemsskab at spille på. Muren er god til at indøve grundslag på og er desuden sjov at spille mur på. Er banerne optaget en dag, er det oplagt at spille på slåmuren, mens man venter på en ledig bane.

Læs mere om Gandrup Tennisklub her: https://www.gandruptennis.dk/