Alarmcentralen                    Tlf. 112

Politi                                            Tlf. 114

Gandrup Lægeklinik           Tlf. 98259700         Vis på Kort

Tandlægerne Gandrup       Tlf. 98259250         Vis på Kort

Find nærmeste Hjertestarter                                 Her

Dagpleje     Tlf. 99823100         Læs mere           Her

Børnehave  Tlf. 99311411        Læs mere           Her      

 

 

Om Gandrup Skole

Gandrup Skole er en gennemrenoveret skole, hvor der er en høj grad af forældreopbakning. Der er gode faciliteter både inde og ude med gode muligheder for bevægelsesaktiviteter og naturoplevelser. Skolen har en central rolle i lokalsamfundet og er en aktiv deltager i byudviklingen.

Skolen er to-sporet med omkring 360 elever. Der er tradition for, at de fleste elever i indskolingen går i DUS. Der er også et DUS ll  tilbud for elever på 4.- 6. årgang.

Vi arbejder kontinuerligt med at lave en varieret skoledag for alle børn, ligesom vi er optaget af at kommunikere vores grundfortælling til omverdenen og leve op til at være en åben skole.Vi har et stærkt fokus på meningsfuld brug af pædagogisk it. Således har alle elever på Gandrup Skole et device og er vant til at arbejde digitalt tidssvarende.

Gandrup Skole er et sted, hvor trivselsarbejdet vægtes højt, og hvor der er en høj grad af nærhed mellem børn og voksne. Hos os er læring og trivsel hinandens forudsætninger.

DUSsen er en IdrætsDUS, og det betyder, at vi planlægger mange varierede bevægelsesaktiviteter i løbet af ugen både ude og inde. Vi lægger ligeledes vægt på, at børnene får lov til at bruge deres fantasi og udfolder sig kreativt.

Link til Skoleporten på Gandrup Skole

Link til Gandrup Skoles Facebookside

Link til Gandrup Idrætsdus Facebookside