Alarmcentralen                    Tlf. 112

Politi                                            Tlf. 114

Gandrup Lægeklinik           Tlf. 98259700         Vis på Kort

Tandlægerne Gandrup       Tlf. 98259250         Vis på Kort

Find nærmeste Hjertestarter                                 Her

Dagpleje     Tlf. 99823100         Læs mere           Her

Børnehave  Tlf. 99311411        Læs mere           Her      

 

 

Nyheder

Nyhedsarkiv til 9362 Gandrup.....

Nyt Forsamlingshus i Øster Hassing

24-01-2018
Oester_Hassing_bygger_nyt_forsamlingshus.jpg

Øster Hassing bygger nyt forsamlingshus

”Øster Hassing bygger nyt forsamlingshus” – ja, der er vi nu efter 3 års arbejde nået til. En lang proces, men med konstant opbakning fra borgerne i Øster Hassing samt positive og opmuntrende tilkendegivelser fra borgere i Gandrup, Holtet og Gåser, har det været arbejdet værd.

 

At det ikke kun er borgerne i Øster Hassing, der bakker op om projektet har betydet meget. Projekt-gruppen bag arbejdet har nemlig hele tiden set forsamlingshuset som et aktiv for hele området. Et samlingssted der kan være med til at trække arrangementer, aftenskoler mv. til området. Ikke kun til glæde for borgerne i Øster Hassing, men til alle borgere i området.

 

Samtidig tilbyder forsamlingshuset nye og moderne faciliteter, der kan danne rammerne for private fester. Placeringen på Sportspladsen med grønne arealer og legeplads og indretningen af huset tilgodeser alle aldre.

Som en del af den finansieringen sælges netop nu lejebeviser til det nye Forsamlingshus. Lejebeviset har en gyldighed på 10 år. Prisen er 2000 kr. som først skal betales, når byggeriet går i gang. Du kan læse mere om projektet og om hvordan du kan støtte projektet ved at købe et eller flere lejebeviser i den  vedhæftede folder.

Se hele folderen her