Alarmcentralen                    Tlf. 112

Politi                                            Tlf. 114

Gandrup Lægeklinik           Tlf. 98259700         Vis på Kort

Tandlægerne Gandrup       Tlf. 98259250         Vis på Kort

Find nærmeste Hjertestarter                                 Her

Dagpleje     Tlf. 99823100         Læs mere           Her

Børnehave  Tlf. 99311411        Læs mere           Her      

 

 

Kalender

Hals Arkiv....Åbningstider

Hals Arkiv – nye åbningstider og bidrag til arkivets arbejde
Siden april 2018 har vi haft ny åbningstid, 15-21 hver tirsdag, det har vores gæster været glade for.
Vores økonomi er baseret på medlemskontingenter og et mindre tilskud fra Aalborg Kommune. Vi arbejder alle frivilligt i bestyrelsen og Hals Arkiv. Vi bruger penge på årsskrift, nødvendigt IT til registrering og scanning, syrefri kuverter og kasser til opbevaring af arkivalier, kurser for arkivfrivillige, udstillinger, arrangementer, mm.
Hvis du vil være medlem: Indsæt kontingent på reg.nr. 9070 - kontonr: 06 400 123 58
- HUSK endelig at angive dit navn i meddelelsesfelt – og send en mail til arkiv@halshistorie.dk - ellers ved vi ikke, hvem der har indbetalt. Sender du en mail, er du også sikker på at få vores nyhedsmails. Du vil modtage vores årsskrift hvert år i marts, sammen med indkaldelse til generalforsamling.
Medlemskab for én person koster 100 kr. pr. år. Medlemskab for to personer i samme husstand koster 150 kr. pr. år. Sponsormedlemskab koster 300 kr. pr. år. Din virksomhed/forening vil blive nævnt i årsskriftet. Livsvarigt medlemskab koster 2.000 kr.
Du kan også støtte ved at blive frivillig. Du deltager med det, der interesserer dig og i det omfang du har tid. Vi har mange opgaver – og du er velkommen til selv at byde ind med flere ideer. Lige for tiden arbejder vi med registrering af billeder, ordning af arkivalier, artikler til årsskrift og hjemmeside, slægtsforskning mm. Registrering af billeder kan man sagtens sidde hjemme med, når man først er lidt ”udlært” :-)