Alarmcentralen                    Tlf. 112

Politi                                            Tlf. 114

Gandrup Lægeklinik           Tlf. 98259700         Vis på Kort

Tandlægerne Gandrup       Tlf. 98259250         Vis på Kort

Find nærmeste Hjertestarter                                 Her

Dagpleje     Tlf. 99823100         Læs mere           Her

Børnehave  Tlf. 99311411        Læs mere           Her      

 

 

Fritids- og Børne/ungekoordinator i 9362 Gandrup:

Fra januar 2021 er jeg, Lasse Nielsen, blevet ansat i en projektstilling som Fritids- og Børne/ungekoordinator. Projektet strækker sig over en tre-årig periode, hvor jeg i samarbejde med Ungaalborg, foreningerne i 9362 Gandrup, Gandrup skole og Gandrup samråd skal arbejde for at nå ud til alle børn og unge og give dem de bedste betingelser for kunne deltage i- og have et sundt og aktivt fritidsliv.

Baggrunden for projektet er, at det desværre ikke er alle børn og unge, der har lige muligheder for at være en del af et eller flere meningsfulde fællesskaber. Det kan ex være i det lokale foreningsliv, eller i nogle af de mange forskellige aktiviteter som UngAalborg tilbyder de unge i kommunen. Dertil oplever foreningerne, at 10-12 årige børn generelt fravælger fritidsaktiviteter, og i særdeleshed pigerne. Disse tendenser vil man via en Fritidsog Børne/ungekoordinator forsøge at ændre således, at alle børn og unge i 9362 får mulighed for at blive en del af et meningsfyldt fællesskab ex. i foreningslivet eller som deltager i et eller flere af UngAalborgs tilbud. '

Mine opgaver som koordinator er således at skabe og holde kontakt til børn og unge i alderen 0-24 år fra 9363 Gandrup, og give dem alle mulighed for at være en del af de eksisterende fritidstilbud og herudover igangsætte nye aktiviteter i samarbejde med Ungaalborg, Gandrup skole, foreningerne, Gandrup samråd og ikke mindst de unge selv.

Udover at være ansat som Fritids- og Børne/ungekoordinator, er jeg leder af Gandrup Ungdomsklub. Jeg er selv opvokset i- og nu bosiddende i Gandrup. Jeg har selv været en del af det lokale foreningsliv, hvor jeg særligt har været aktiv i FDF-kredsen.

Nysgerrig for at hører mere, så kan i kontakte mig på: Tlf. 93 52 09 33 Mail: gandrup@ungaalborg.dk

Vi ses i det lokale byliv! Mvh Lasse Nielsen